Aklımdan Geçenler: Temmuz Ayı Hayata Geçirmek İstediğim Fikirler

 Aklımdan Geçenler: Temmuz  Ayı Hayata Geçirmek İstediğim Fikirler

Temmuz ayı fırsat buldukça yazmak istediğim ve blog sayfamda yayınlamak istediğim bir çok fikir var. Lakin  yoğun tempolu bir çalışma hayatım olduğunda yazmak için neler yapabilirim nasıl zaman yaratabilirim bilmiyorum ama bir şekilde başarmaya çalışacağım.  





           Sonrasında aklımda ise iki seri olmak üzere yazmayı düşündüğüm bir yazım var. Bir an önce yazmak için çok hevesliyim lakin hevesli olduğum kadar ince eleyip sık dokuman gerekiyor. Yazacağım karakterler, anlatmak istediğim konu vermek istediğim mesaj ve daha aklıma gelen onca fikri ayrıntılı bir araştırma yaparak yazmalıyım. Çünkü en iyi yazılarımdan birisi olsun istiyorum.    
Bunların dışında diğer sayfa başlıklarım olan keşf-i alem , Kitap Güncesi ve son olarak Dizi- Film Güncesi hakkında yazmak istediğim fikir yazılarım mevcut. Keşf-i Alem için çok önceden keşfettiğim bir kahveci ve daha önce deneyimlediğim bir kütüphane yazısı, Dizi-Film Güncesi için takip ettiğim bir youtuber  sayesinde izlediğim ve izlediğim andan itibaren hakkında yazı yazmak istediğim bir Kore filmi son olarakta Kitap güncesi için kendime benzettiğim ikinci kitap karakteri ferda hakkında kendimce yazı yazmayı düşünüyorum. 

Umarım buraya yazdıklarımı bu ay içerisinde gerçekleştirip blog sayfamda yayınlama hevesi ile bugünlük benden bu kadar bir sonraki yazımda görüşmek üzere…

Yorumlar

Popüler Yayınlar