Kitap Güncesi :Ucuz Kİtap Nasıl Satınalabilirim?

      Uzun zamandır bu bölüme yazı yazmaya bir türlü ne konu hakkında yazacağımı bilmiyordum. Okuduğum  kitaplar hakkındda uzun yazı yazmayı sevmem, kısa olarak kitapta beni ne etkilediyse onu anlatmaya çalışırım yazdığım cümlelerde.instagram.com /olmayankelimeler hesabımda okuduğum kitapları görebilirsiniz.
       Her kitapsever için kitap almak başlı başına bir maliyet külfeti oluyor. Kitap piyasasına baktığımızda fiyatlar uçuklatacak düzeyde olabiliyor. Bu yüzdendir ki hep ucuz kitap nerden bulabiliriz diye kılı kırk yarıyoruz. İşte bugün burada anlatmak istediğim konu bu : Ucuz kitap nasıl satınalabilirim?
    Sene boyunca takip ettiğim kitap fuarları ve sahaf festivalleri var. Eğer işin kuralını bilirseniz çok rahatlıkla okumak istediğiniz kitabı bütçenize uygun bir fiyata satınalabilirsiniz. Sahaf festivallerinde dikkatli bir biçimde raflardaki kitaplara bakmak ve orta kısımlarda bulunan genelde belli sayıda kitap aldığınızda okuyabileceğiniz kitaplar bulmal mümkün. Yalnız çok eski basım kitaplar nadir bulunduğu için fiyatı bir hayli pahalı olabiliyor. Kitap fuarları, bir yayınevi standından fazla aldığınız kitap sayısına göre hediye kitap isteme lüksüne sahip olabilirsiniz.
 



Bugün Kadiköy'de ilk defa düzenlenecek sahaf festivali başlıyor. Ali Suavi sokakta başlayacak olan bu festivale çeşitli ilçelerden 42 sahaf katılıyor. Daha detaylı bir bilgi için : http://www.edebiyathaber.net/sahaf-gunleri-9-17-haziranda/ adresinde bulabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar