Bir Keşf-i Alem Yazısı: Coffee Jupiter

Coffee Jupiter, diğer gittiğim kahve mekanlarına göre gerek adıyla gerekse sunduğu lezzetlerle farklı bir mekan. İlk başta ilgimi çeken tabii ki de ismi oldu. Daha önceki yazılarımı okuduysanız şayet astrofizik yani uzay hakkında olan her bilgi ilgimi çeker. Tasarımı tam manasıyla azay hakkında değil ama görsellerde , içeride buluna küçük kitap raflarında uzay ile ilgili kitap ve sunumlar görmek mümkün.
Bu mekana farklı zamanlarda gittiğinizde bir önceki içtiğiniz kahve yada tatlı  yerine daha değişik ürünler sunuyorlar. Size sunduğu hizmette her gün yeni bir keşif  sözüyle  her adımda uyguluyorlar.
 En son gittiğimde içtiğim kahve - filtre kahve dışında kahve içemiyorum- Kenya'dan üretilen bir kahveydi ve içtiğim diğer Kenya üretimi kahvelere göre aroması ve tadı oldukça farklıydı. İçtiğim her yudumda daha yoğun bir tat hissettim.
Oturup saatlerce vakit geçirebileceğiniz müdavimi olabileceğiniz hoş ve güzel bir mekan. Yalnız öğle saatlerinde giderseniz yer bulma ihtimaliniz biraz zor oluyor. Eğer yolum Fındıklı tarafından yada Kazancı yokuşu yakınlarındaysam kahve içmek için buraya geliyorum. Alışılmışın dışında kahve içmek istiyorsanız buraya gelin derim:)


Yorumlar

Popüler Yayınlar