Bir Keşf-i Alem Yazısı: Sanat Evim

Bugünkü yazımda sizlere çok geç vakit farkettiğim nacak sonradan müdavimi olduğum bir mekandan bahsedeceğim: Sanat Evim

Bu mekanı instagram keşif sayfasında gezinirken tesadüfen keşfettiğim bir yer, burayı ben daha önce nasıl görmemişim diye kendine hayıflanmıştım. Fırsat bulduğum ilk vakit gitmeye karar verdim.Değişik bir tasarımı olan Sanat Evim bildiniz diğer kahve mekanlarına benzemiyor. Değişik bir konseptte tasarlanmış rengarenk, farklı sunumları ile kendi yerini belli ediyor.
Kitabınızı alıp tek başınıza kahve keyfi yapabileceğiniz yada arkadaşlarınızla beraber hoş vakit geçirebileceğiniz bir ortam dizayn etmişler. Yöresel kahveler dışında müdavimi olduğunuz kahveler, kendi hazırlamış oldukları reçete ile soğuk içecekler, kahve ile uyumlu tatlılar ve bunun yanı sıra kahvaltı ve öğle yemeği yiyebileceğiniz zengin bir menüsü var.Fiyatlar bakılırsa ortalama bir fiyat politikası  menüye baktığınızda görüyorsunuz.
Buraya nasıl ulaşabilirim derseniz; bulunduğunuz yerden Beylikdüzü istikametine giden metrobüs yada otobüslere binebilirsiniz. Pelikan mall veya Cihangir üniversite mah. durağında ineceksiniz. durakta indikten sonra alışveriş merkezinin  soluna dönüp girdiğiniz sokaktan sağ döndüğünüzde yolun sonunda Sanat Evim 'i göreceksiniz.
Umarım bu yazıyı okuduktan sonra gitmenize neden olurum.



Yorumlar

Popüler Yayınlar